Post by sellamarbmicfo on Mar 16, 2022 6:17:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ ADSB Flight Tracker Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ADSB Flight Tracker Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pro zvýšení klíče ▞▞▞
▞▞▞ ADSB Flight Tracker Lite 2022 version ▞▞▞
Jaký je rozdíl mezi lite verzí a hlavní verzí? [Jsou barvy jediná věc, která se liší? Nebo cokoli jiného]
Vidím, že nejnovější verze (9.0) odstranila jednorázovou možnost nákupu za 10 liber s neomezeným použitím. Jak zklamání. Myslel jsem, že to stálo za to. 19/05/21. Nyní získává 4 hvězdičky po obnovení možnosti jednorázového nákupu. Dostal by 5, kdyby změna záhlaví obrazovky nebyla taková pfaff. Vyžaduje dva prsty k otočení obrazovky, což také vždy změní úroveň přiblížení. Proč nekliknout na záhlaví a nezadat číslo? Výchozí hodnota by mohla být 000, čímž by bylo tlačítko N nadbytečné.
Uvítal bych možnost přepnout na satelitní zobrazení map Google. Jak to je; to je skvělá aplikace.
Dobrá aplikace, ale i „odlehčená“ verze se s každou aktualizací zvětšuje. Nyní je nainstalováno téměř 100 MB, IIRC to bylo < 30 MB při prvním vydání. Reakce na odpověď vývojáře: Nemluvil o velikosti DOWNLOAD. Mluvil jsem o INSTALED velikosti, tedy kolik místa na telefonu zabere při zatížení a používání.
Je to skvělá aplikace, ale musím říct, že naprosto nesouhlasím s přístupem k předplatnému, který byl přijat. Není vpohodě!
Web je skvělý, tato aplikace ne.
Nejste si jisti zrušením zásad. Předpokládám, že myslíš prémiovou verzi?? Mají lehčí verzi. Co se týče aplikace, prostě geniální. Nejblíže k monitoru řídící věže. D
Blackthorn Castle சாகசம் zmlf
Skvělé geeky pořádné vojenské taky!
Skvělá aplikace, potřebuje nějaký čas, aby se zorientovala ... jeden bod, umožňuje aplikace historické stezky, protože pro to nemohu najít žádné nastavení....
Stále pouze předplatné Kde je možnost jednorázové platby? Právě jsem si stáhl nejnovější verzi z obchodu.
Je to velmi pěkná aplikace pro lokalizaci letu
Jedna z nejlepších aplikací v mém telefonu. Geniální dílo vývojáře. Extrémně užitečné a velmi komplexní, aniž by bylo nafouklé.
zaplatil pár dolarů za upozornění na blízkost a jednu další funkci. stojí za to. toto je spíše typ pro avantgardisty nebo piloty, pokud chcete sledovat let vaší babičky, pokud chcete něco, co by sledovalo let vaší babičky, zkuste FlightAware také v případě, že to vývojář náhodou uvidí dnes, což je 25. dubna 2019, dostal jsem chybu z hlavního serveru adsb, který z samozřejmě adsbexchange říká zakázané, zda je to kód 403, nepamatuji si, ale doufejme, že je to problém s jejich servery a ne s regulací dat
Miluji to
Bezcenná aplikace bez hodnoty neukazuje jiné lety než několik
změněno tak, aby vyžadovalo předplatné, a nepoužívám ho dost na to, abych si ho ponechal
Velmi užitečná aplikace. Existují pouze dva problémy: nezobrazuje odjezd/cíl a nastavení není uživatelsky přívětivé Upravit: když jsem přidal virtualserver.nl Údaje o trase jsou zobrazeny, ale jak jsem řekl - nastavení není uživatelsky přívětivé
ADSB Flight Tracker Lite Путешествия asq
Nejlepší radarový tracker na světě
Jednoduché a nad rámec toho, co jsem očekával.
to je špatné, že to nejde otevřít, takže vidím policejní choppa
Když dostanete Corvette Corvette Corvette Corvette jídlo, které se vám líbí, kdo dostává, koho dostanu, dostanu to dostanu to dostanu to dostanu to dostanu to dostanu to dostanu já' pošlu ti 😉
Ne, jestli to bude Liverpool nebo Manchester
3 hvězdičky, protože existuje časový limit, který můžete použít ZDARMA, poté je to 0,99 $ / měsíc. To dělají DOBROVOLNÍCI a ne skutečná společnost. Chápu, že žádáte o dary, ale je směšné účtovat si něco, co děláte ZDARMA.
Výborně, použij to taky, hledej hasičská letadla v mé oblasti.
Dobrý
Flight Tracker ?!... velmi zaneprázdněná obrazovka plná informací. Žádná nabídka nápovědy a zjevně žádný způsob, jak najít nebo sledovat let. Je to geek aplikace. bez praktického využití pro cestovatele nebo hostitele. Odinstalováno po 10 minutách.
Líbí se mi tato aplikace, její použití je opravdu snadné
Data zdarma nejsou zadarmo
Je to skutečná KILLER APP 💪 a mysleli jsme si, že poslední ze skvělých aplikací jsou nenávratně pryč, dobrá práce, skutečně to mohu používat v práci o přestávce (někdy 5 minut zpoždění), nicméně 100% PŘESNÉ! AAA 😂😂😂😉
funguje dobře po mých vnucích Embry hádanku let na univerzitě v Daytona Beach, trochu složité na to přijít, ale OK
Těžko najít polohu