Post by sellamarbmicfo on Mar 16, 2022 6:11:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Milionář 2022: Český Kvíz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Milionář 2022: Český Kvíz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty za neobmedzený počet bodov ▞▞▞
▞▞▞ Milionář 2022: Český Kvíz 2022 version ▞▞▞
Je dobrý na učenie
Príliš veľa reklám zničilo dobrú hru
Je to super zábava, ale či sú tie odmeny skutočné, teším sa na kúpu auta
Ako teda môžem vybrať tie peniaze, ktoré som dostal... 115 000 £/=
Naozaj sa mi tá hra páči, ale naozaj neznášam tú reklamu na Facebooku, ktorú si stále dookola kladieš!!!!!
Nedostal som svoje peniaze, zarobil som to až do posledného a dostal som svoje peniaze, ktoré som vyhral, túto aplikáciu neohodnotím...zatiaľ je to pre mňa hlúposť, dávam jej 1 hviezdičku, pretože ak som to neohodnotil, nemôžem uverejniť príspevok. .. už nikdy nebudem hrať túto hru
Táto hra je taká vtipná.Ale po získaní peňazí dám všetkých päť hviezdičiek, pretože som hral tak dlho bez toho, aby som čokoľvek dostal, alebo mi povedal, čo je exerctne potrebné na získanie mojich peňazí. Vďaka
Táto hra je dobrá, pretože vás prinúti viac premýšľať o tom, že ak vyhráte, nemôžete získať skutočné peniaze
Milujem to, pretože je to dokonalé
Nie veľmi dobré aap🤨🤨
Je to dobré, ale chýbajú niektoré krajiny, ako napríklad India, a neexistuje žiadny časový limit na otázky, ktoré niekto nájde v službe Google a hľadá odpovede
Táto hra je zlá, pretože moje peniaze prehrali, takže nedávam žiadnu sadzbu. Odstránim túto hru a nikdy ju nenainštalujem
Veľmi zlá aplikácia veľmi zlá aplikácia, keď som si túto aplikáciu nainštaloval, myslím, že som si vybral správnu aplikáciu, a keď vyberiem jazyk, vidím, že sa načítava asi min a pokračujem, sú tam všetky falošné recenzie. Odporúčam ľuďom, aby si to neinštalovali/nesťahovali, prosím odstráňte ich v poriadku, alebo ak inštalujete a kontrolujete recenzie, prečítajte si moju recenziu a zrušte ju.
Táto hra nefunguje, stiahol som si ju, neprišla
Nie môj obľúbený.
Ak radi sledujete otravné dlhé reklamy, aby ste sa jednoducho zahrali, potom je táto hra určená práve vám! A NIE, nemôžete preskočiť veľa reklám, zrazu sa objavia bez X na odstránenie. Tiež hovorí, že som vyhral 20 dolárov, ale nie je tam žiadna výplata, podvod!
Je to taká úžasná hra, ale páči sa mi, pretože táto hra je ohromujúca a rôzne typy otázok s niekoľkými otázkami sú také ťažké ...a veľmi dobre informovaná aplikácia, pretože keď hrám túto hru, zakaždým mi dá niekoľko vedomostí prostredníctvom otázok. Dúfam, že každé dieťa si zahrá túto hru a dúfam, že sa vám bude páčiť aj táto aplikácia ("milionár") Páči sa mi .Takže vám v tejto aplikácii dávam päť *
Milujte túto hru, táto aplikácia sa ľahko používa na zábavu
cesky milionar poanglicky
Zábava a dobrá zmes otázok, ktoré môžete sledovať v televíznej relácii, mať 4 podpory je bonus! Odporúčam 😎
Veľmi pekná aplikácia 👌 táto aplikácia is.poskytovať viac učenia je veľmi ťažké, ale môžete sa naučiť viac, aby ste sa stali aktívnym mozgom 🧠
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game معلوماتی flig
Reklamná pasca ako väčšina dnešných hier. Čistý odpad
Je to veľmi dobrá a skvelá aplikácia, pomáha učiť sa nové veci
Páči sa mi to, ale prial by som si, aby boli otázky o niečo jednoduchšie a aby ich hralo viacero hráčov
Milliomos 2022 Apró játékok rkp
Potrebujú aktualizovať svoje informácie. Čo znamená Auslese v nemčine? Auslese: doslovný význam „vybraný zber“ Hra si vybrala význam „Neskorý zber“
Wow, aké pekné sú tieto hry
Táto hra je dobrá...mala som veľa vedomostí...ale dajte aj peniaze👆
Táto aplikácia je taká úžasná, že ju vždy hrám so svojimi spolužiakmi a učí nás veľa vecí, o ktorých sme nevedeli. Chcel by som ju ohodnotiť 5 hviezdičkami, ale ohodnotil som ju iba 4 dôvodmi reklám
Prebudilo to moju minulosť, ale stále študujem. Všetko čo si pamätám ed moje minulé dni
Nepáči sa mi veľa reklám, Bože, pomôž, aby bola táto aplikácia zaujímavejšia PLZ #GODHELPTHISAPP👎👎👎
Moofy
Áno je skutočné
Páči sa mi tá hra a otázky sú trochu náročné. Niektoré otázky sú fyzické, o ktorých neviem
Je to také dobré, že by som rád zaplatil za odstránenie reklám. Odporúčanie priateľom a rodinám.
Veľmi dobrá hra pre deti aj dospelých
Cat Dog Magic Tiles Музика jih
Skvelá zábava pre celú rodinu. Najmä na výlete.
Táto hra je náročná a vzhľadom na naše znalosti sa mi táto hra veľmi páči. nahrajte viac takýchto hier.
Táto hra zaberá toľko dát v mojom telefóne! Je to smiešne!
Je to hrozné, pretože je prilepené na obrazovke a nespustí sa
Peniaze
Dobrá aplikácia. Jediným problémom je, že aplikácia neukončí správne.
pomáha to zlepšiť štúdium.💙
Zaujímavá hra. Dozvedel som sa veľa nových vecí. Som šťastný, pretože som sa stal milionárom 🥳🥳🥳